Enhetschef Härnösand

Räddningstjänsten Höga Kusten – Ådalen söker nu enhetschef till Härnösand. Som chef i Härnösand ansvarar du för all utryckande personal och den verksamhet som bedrivs inom Härnösands verksamhetsområde och du har fullt personal- och verksamhetsansvar.

 

Du jobbar nära förbundschef och ingår i räddningstjänstens ledningsgrupp där du förväntas ta ansvar för hela förbundets verksamhet.

Du kommer att vara närmsta chef för ett 20-tal medarbetare och du ansvarar för att utveckla både individer och verksamhet för att stärka organisationens arbete med trygghet och säkerhet.

Vi söker dig som vill arbeta för att göra gott i samhället och vill bidra till att skapa trygghet på olika sätt för våra medborgare. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi framöver jobba än mer med hållbarhet, jämställdhet och personlig utveckling.

Tjänsten innebär även en befattning som säkerhetskyddschef inom Räddningstjänsten Höga Kusten – Ådalen. Det innebär att du ansvarar för att organisationen lever upp till de krav som ställs enligt Säkerhetsskyddslagen och du ansvarar bland annat för säkerhetsklassning av personal. Utbildning för det uppdraget kommer erbjudas av arbetsgivaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som chef, alternativt arbetsledare.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Du bör ha god organisations- och samarbetsförmåga där dina egenskaper är viktiga för att tillsammans med chefskollegor och medarbetare fortsätta att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att engagera medarbetarna..

Omfattning

Tillsvidareanställning heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Frågor

Besvaras av Andreas Hoff på telefonnummer 0612-870 421 eller andreas.hoff@hka.se.

Ansökan

Ansökan skickas till raddningstjansten@hka.se

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-30.

Senast uppdaterad: 23 juni 2020

Kontakta

Räddningschef
Andreas Hoff

Tel: 0612-870 421
e-post: andreas.hoff@hka.se