Klass 3-varning om snöfall

Räddningstjänsten Höga Kusten - Ådalen vill vidareförmedla SMHI:s varning om klass 3-varningen om snöfall i Västernorrland samt informera om våra förrberedelser.

Räddningstjänsten Höga Kusten - Ådalen vill varna om vädervarningen klass 3 om snöfall i Västernorrland. Räddningstjänstens råd är att stanna hemma och undvik att vara ute i trafiken i onödan. Följ länken till SMHI:s hemsida för mer detaljerad information om vädervarningen och omfattningen.

https://www.smhi.se/vader/varningar-och-risker/varningar?fbclid=IwAR24O80YRU9ndcDPvu0OuBo3YGyTxu7UJ6K5AdxlDEBAiAoRAOKXEeoiejE#ws=wpt-a,proxy=wpt-a,district=034,page=wpt-warning-alla Länk till annan webbplats.

Räddningstjänsten har tillsammans med räddningstjänsten Medelpad förberett våra terrängfordon och meddelat vilka resurser vi har till länsstyrelsen som vidareförmedlar detta till berörda myndigheter. Vi förbereder även personalbemanningen under kvällen och natten på heltids- och deltidsstationerna där vädret är som mest kritiskt.

Publicerad: